Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali437g92kcal5.2g14.9g0.9g9.2g
Lihaliemi laimennettu 29g5.5kcal0g0.9g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 175g387kcal30.6g0g29.7g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g8.7g31kcal0.1g7.8g0g0g
Voi 20g148kcal0.2g0.1g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1327kcal72.2g47.4g94.8g18.4g
Valittu annoskoko670g664kcal36.1g23.7g47.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna335g332kcal18.1g11.9g23.7g4.6g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893