Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 281g98kcal13g5.5g0.8g7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus45g157kcal6.3g0.2g14.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g742kcal4.5g6.7g78.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%112g258kcal32.6g2.8g13.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.2g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g2525kcal113.4g31.2g215.2g15.6g
Valittu annoskoko670g1263kcal56.7g15.6g107.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna335g631kcal28.4g7.8g53.8g3.9g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994