Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet169g187kcal38.8g0g3.4g0g
Porkkana 124g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Maissi jyvät 93g133kcal2.6g23.8g2.2g3.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)219g88kcal3.7g18g0.2g0g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa11g11kcal1.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1078kcal96.4g104g27.2g14.8g
Valittu annoskoko671g539kcal48.2g52g13.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna335g270kcal24.1g26g6.8g3.7g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813