Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g833g2332kcal158.3g0g183.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3332g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g2499g1424kcal35g309.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13400g7736kcal393.6g629.4g393.6g1.2g
Valittu annoskoko6700g3868kcal196.8g314.7g196.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna3350g1934kcal98.4g157.4g98.4g0.3g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250