Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3338g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix50g44kcal0.9g7.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi73g206kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1335g1017kcal25.1g207g2.7g13.4g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Porkkana 334g109kcal2.1g18.6g0.7g8.5g
Selleri, annos 50g167g23kcal1.7g5g0g0g
Palsternakka 167g106kcal0.8g19.7g0.7g7.5g
Paistijauheliha 10%668g1135kcal133.5g0g66.8g0g
Paprika, punainen167g43kcal1.5g7.7g0.7g3.3g
Persilja 67g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13400g5583kcal354.8g574.6g178.8g87.6g
Valittu annoskoko6700g2791kcal177.4g287.3g89.4g43.8g
Annoskoko puolitettuna3350g1396kcal88.7g143.7g44.7g21.9g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619