Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)1100g3850kcal176g704g28.6g66g
Paistijauheliha, snellman1600g2720kcal192g0g160g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2800g1276kcal84g134.4g42g0g
Kananmuna, keitetty 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g400g1440kcal112g7.6g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13400g22578kcal1293g1696g1044.6g132g
Valittu annoskoko6700g11289kcal646.5g848g522.3g66g
Annoskoko puolitettuna3350g5645kcal323.3g424g261.2g33g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334