Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4000g4495kcal845.2g0g120g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1400g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Punaviini 600g423kcal1.9g1.2g0g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.4g5.1g0.4g3.5g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g60g66kcal3g12.6g0.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 28g82kcal3.1g4.2g5.9g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13402g11851kcal1768.4g350.4g262.8g87g
Valittu annoskoko6701g5926kcal884.2g175.2g131.4g43.5g
Annoskoko puolitettuna3351g2963kcal442.1g87.6g65.7g21.8g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890