Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Hiiva, 50g400g244kcal52.4g4.4g1.6g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1200g5796kcal294g399.6g345.6g340.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13408g30442kcal1222.6g4575.8g756.8g863.6g
Valittu annoskoko6704g15221kcal611.3g2287.9g378.4g431.8g
Annoskoko puolitettuna3352g7611kcal305.7g1144g189.2g215.9g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453