Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1600g1232kcal272.1g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g267g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl533g907kcal96g7.5g53.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g36g318kcal0g0g36g0g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13408g6471kcal781.8g330g217.2g55.8g
Valittu annoskoko6704g3236kcal390.9g165g108.6g27.9g
Annoskoko puolitettuna3352g1618kcal195.5g82.5g54.3g14g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353