Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 336g1364kcal0g335.7g0g0g
Viinietikka balsami700g245kcal0g7g0g0g
Rypsiöljy rainbow1400g12600kcal0g0g1400g0g
Silakkafilee 4200g6036kcal672g0g373.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13412g40489kcal1344g685.4g3547.6g0g
Valittu annoskoko6706g20245kcal672g342.7g1773.8g0g
Annoskoko puolitettuna3353g10122kcal336g171.4g886.9g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794