Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g360g1188kcal46.8g226.7g9.4g29.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1871g655kcal18.7g129.1g9.4g26.2g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g40kcal3g6.3g0.2g0.8g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1080g1188kcal269.9g0g10.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)480g144kcal3.8g28.3g0.5g0g
Paprika, punainen288g74kcal2.6g13.2g1.2g5.8g
Porkkana, tuore360g101kcal2.2g20.2g0.7g9g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g1200g1200kcal31.2g57.6g94.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g24g62kcal2.9g2.6g4.6g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore108g27kcal0g9.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13416g9692kcal781.8g1039.4g265.8g167.2g
Valittu annoskoko6708g4846kcal390.9g519.7g132.9g83.6g
Annoskoko puolitettuna3354g2423kcal195.5g259.9g66.5g41.8g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026