Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g263g446kcal52.5g0g26.3g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g208g342kcal16.6g64.3g2.1g6.2g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.7g6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1343g1904kcal160g143g76.8g13.2g
Valittu annoskoko671g952kcal80g71.5g38.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna336g476kcal40g35.8g19.2g3.3g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759