Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 3200g729kcal17.9g110.4g9.6g44.8g
Paprika punainen 1600g468kcal15g72g6.4g30.4g
Chili paprika punainen240g96kcal4.8g21.6g0g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Väkiviinaetikka 200g66kcal0g1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1320g5148kcal0g1293.6g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13424g13343kcal97g3044.4g34.8g163g
Valittu annoskoko6712g6672kcal48.5g1522.2g17.4g81.5g
Annoskoko puolitettuna3356g3336kcal24.3g761.1g8.7g40.8g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126