Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 30g68kcal4.2g0.5g5.4g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Pinaatti 510g68kcal8.3g2g1.5g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g878kcal29.2g17.6g74.4g16.8g
Valittu annoskoko672g439kcal14.6g8.8g37.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna336g220kcal7.3g4.4g18.6g4.2g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790