Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 112g384kcal11.4g78.3g1.3g3.9g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g63g256kcal0g62.9g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.8g0g0g
Voi 58g423kcal0.7g0.2g47.4g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)47g15kcal1.4g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mustikka metsä- 187g82kcal0.9g11.9g1.1g6.2g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 117g69kcal11.4g3.5g0.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g42g170kcal0g42g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2957kcal62g411.8g109.2g20.2g
Valittu annoskoko672g1479kcal31g205.9g54.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna336g739kcal15.5g103g27.3g5.1g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.6g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999