Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g409kcal0.6g0.6g44.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g420g1407kcal54.6g285.6g6.3g26.9g
Kanttarelli, tuore, annos 50g70g11kcal1.3g0.3g0.4g1.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g14g6.6kcal0.2g1g0.2g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g70g272kcal23.1g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g4232kcal160.6g579g143.4g59g
Valittu annoskoko672g2116kcal80.3g289.5g71.7g29.5g
Annoskoko puolitettuna336g1058kcal40.2g144.8g35.9g14.8g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333