Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 401g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.1g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki100g90kcal15g2.5g2g0g
Sipuli kuivattu 10g27kcal1.1g3.5g0.2g3.5g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1148kcal72.4g88.8g51.2g15.4g
Valittu annoskoko672g574kcal36.2g44.4g25.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna336g287kcal18.1g22.2g12.8g3.9g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470