Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 42g95kcal6.7g0.2g7.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g210g248kcal36.3g2.7g9.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 150g64kcal0.6g6.2g0g0g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Ruusukaali 75g18kcal1g1.5g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g962kcal92.4g41.2g35.4g12g
Valittu annoskoko672g481kcal46.2g20.6g17.7g6g
Annoskoko puolitettuna336g241kcal23.1g10.3g8.9g3g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959