Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)102g34kcal0.4g6.8g0.3g1.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)297g413kcal32.9g1.2g30.8g0g
Sokeri 110g448kcal0g110.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Leivinjauhe 4.6g8.1kcal0.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 121g413kcal12.3g84.3g1.4g4.2g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3258kcal91.6g417.8g131.8g11.4g
Valittu annoskoko672g1629kcal45.8g208.9g65.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna336g815kcal22.9g104.5g33g2.9g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566