Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 324g1111kcal33g226.7g3.9g11.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g354kcal0.4g0.2g39.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.7g0g5.7g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g199g100kcal6g8g5g0g
Ruohosipuli, tuore10g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3466kcal104.8g476.6g120.4g22.8g
Valittu annoskoko672g1733kcal52.4g238.3g60.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna336g867kcal26.2g119.2g30.1g5.7g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238