Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 203g254kcal42.7g0g9.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g235g70kcal2.6g12.7g0.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g72g65kcal4.5g11.5g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g110g99kcal1.6g9.9g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g1012kcal104.2g76.6g31g0.4g
Valittu annoskoko673g506kcal52.1g38.3g15.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna336g253kcal26.1g19.2g7.8g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308