Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g35g127kcal2.8g27.9g0.2g0.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g167g380kcal31.6g0g28.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g110g110kcal8.3g16.6g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä83g63kcal3.4g10.4g0.7g2.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g1393kcal93.8g112.2g62g7.2g
Valittu annoskoko673g696kcal46.9g56.1g31g3.6g
Annoskoko puolitettuna336g348kcal23.5g28.1g15.5g1.8g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586