Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt282g130kcal9g13.5g4.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Tonnikala öljyssä 84g160kcal22.9g0g7.6g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g56g39kcal6.2g1.4g0.8g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli56g169kcal2g2.4g16.9g0g
Tilli tuore1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g1902kcal110.8g140.6g96.8g5.2g
Valittu annoskoko673g951kcal55.4g70.3g48.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna336g476kcal27.7g35.2g24.2g1.3g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689