Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.4g3.2g5.6g0g
Poronliha 84g108kcal18.2g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1346g1154kcal71.8g33.6g80.6g2.2g
Valittu annoskoko673g577kcal35.9g16.8g40.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna336g289kcal18g8.4g20.2g0.6g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283