Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g2003g401kcal0g80.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 3505g3944kcal589.2g0g175.3g0g
Soijakastike 1002g604kcal51.8g95.1g0.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 170g1148kcal45.8g11.7g98.7g20.9g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g12519kcal1373.6g453.8g549.6g41.8g
Valittu annoskoko6720g6259kcal686.8g226.9g274.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna3360g3130kcal343.4g113.5g137.4g10.5g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271