Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5120g3072kcal76.8g665.6g5.1g46.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1400g462kcal46.2g68.6g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g80g256kcal0g2.4g30.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g7692kcal252.4g1486g75.8g97g
Valittu annoskoko6720g3846kcal126.2g743g37.9g48.5g
Annoskoko puolitettuna3360g1923kcal63.1g371.5g19g24.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105