Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 108g955kcal0g0g107.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g320g86kcal4.2g15.4g0.3g5.4g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Pirkka luomu tomaattimurska3998g1199kcal56g259.8g20g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g720g1583kcal165.5g7.2g100.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 800g1818kcal111.9g13.6g143.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Spagetti 560g1832kcal57g371.6g6.2g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g15134kcal799g1358.6g758.6g51g
Valittu annoskoko6720g7567kcal399.5g679.3g379.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna3360g3784kcal199.8g339.7g189.7g12.8g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304