Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g1600g3488kcal156.8g643.2g28.8g134.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1280g2125kcal243.2g0g128g0g
Salsa medium (Rainbow)1067g267kcal11.7g45.9g2.1g16g
Sipuli (kuorittu)213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1067g217kcal6.4g40.5g3.2g14.9g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g213g299kcal6.4g8.5g25.6g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman1280g2560kcal281.6g12.8g140.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g18025kcal1417.8g1522.2g657.8g337.8g
Valittu annoskoko6720g9012kcal708.9g761.1g328.9g168.9g
Annoskoko puolitettuna3360g4506kcal354.5g380.6g164.5g84.5g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225