Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Omena, keskikokoinen 200g1400g476kcal2.8g99.4g4.2g25.2g
Päärynä kuorittu 1400g607kcal4.3g112g1.4g54.6g
Valio Viola sinihome tuorejuusto700g1120kcal56g28g91g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g420g1092kcal113.4g0g71.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g7601kcal384.4g618.8g358.4g198.8g
Valittu annoskoko6720g3800kcal192.2g309.4g179.2g99.4g
Annoskoko puolitettuna3360g1900kcal96.1g154.7g89.6g49.7g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849