Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2800g10360kcal126g868g700g103.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1120g1232kcal257.6g0g23.5g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1400g1960kcal107.8g168g98g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1050g210kcal6.3g36.8g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g27713kcal1004.4g2179.2g1650.8g219g
Valittu annoskoko6720g13857kcal502.2g1089.6g825.4g109.5g
Annoskoko puolitettuna3360g6928kcal251.1g544.8g412.7g54.8g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822