Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2665g746kcal16g158.5g5.3g66.6g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Vesi2665g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)533g293kcal101.3g21.3g21.3g3.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 533g1594kcal95.9g6.4g133.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g5738kcal444g406.2g347.6g148.8g
Valittu annoskoko6720g2869kcal222g203.1g173.8g74.4g
Annoskoko puolitettuna3360g1435kcal111g101.6g86.9g37.2g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536