Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton3840g4109kcal887g0g57.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)1920g2880kcal307.2g76.8g153.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)288g2074kcal0g0g230.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g422g1622kcal101.4g0g139.4g0g
Maustepippuri, annos 1g48g1.4kcal0g0g0.5g0g
Ruohosipuli 202g46kcal2.8g3.4g1.2g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g21463kcal2596.8g160.4g1165.4g9.6g
Valittu annoskoko6720g10731kcal1298.4g80.2g582.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna3360g5366kcal649.2g40.1g291.4g2.4g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153