Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1232g3819kcal30.8g924g6.2g92.4g
Leivinjauhe 84g148kcal4.4g31.8g0g0.4g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g784g2352kcal164.6g7.8g164.6g0g
Pistaasipähkinä, Parrots448g2912kcal95g72.1g253.1g58.2g
Viikuna, pehmeä , kuivattu560g1456kcal16.8g308g11.2g50.4g
Kananmuna 50g(kpl)2240g2822kcal246.4g6.7g201.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g840g7560kcal0g0g840g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)504g630kcal16.6g18.6g50.4g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g43398kcal1149.2g2738g3054.2g402.8g
Valittu annoskoko6720g21699kcal574.6g1369g1527.1g201.4g
Annoskoko puolitettuna3360g10850kcal287.3g684.5g763.6g100.7g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613