Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 996g5351kcal9g7g597.8g0g
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.8g1.3g44.9g0g
Sokeri 509g2064kcal0g508g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1335kcal39.6g272.3g4.7g13.6g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g1116g3906kcal156.2g624.9g77g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g1594g526kcal15.9g102g15.9g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1594g1355kcal49.4g73.3g95.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g255kcal0g63.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g30904kcal651.8g3318.8g1671.8g27.4g
Valittu annoskoko6720g15452kcal325.9g1659.4g835.9g13.7g
Annoskoko puolitettuna3360g7726kcal163g829.7g418g6.9g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618