Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 3200g4541kcal561.3g0g255.7g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1000g426kcal3.8g41g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g12630kcal1163.8g248.8g713g68g
Valittu annoskoko6720g6315kcal581.9g124.4g356.5g34g
Annoskoko puolitettuna3360g3158kcal291g62.2g178.3g17g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282