Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2804g675kcal50.7g61.7g8.4g64.5g
Vesi3032g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 315g95kcal3.9g15.1g0.6g5.4g
Valkosipuli 51g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto219g614kcal41.7g0g48.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g229g640kcal43.4g0g50.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g5396kcal287.6g170.4g355.6g142g
Valittu annoskoko6720g2698kcal143.8g85.2g177.8g71g
Annoskoko puolitettuna3360g1349kcal71.9g42.6g88.9g35.5g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532