Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3238g11110kcal329.9g2266.6g38.9g113.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 75g131kcal3.9g28.2g0g0.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 498g3538kcal3.7g2g398.5g0g
Kananmuna kuoreton 548g782kcal68.5g1.6g56.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa249g747kcal57.3g0g57.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1993g996kcal59.8g79.7g49.8g0g
Ruohosipuli, tuore100g27kcal1.4g3.8g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g34664kcal1049g4763.8g1202.6g229.6g
Valittu annoskoko6720g17332kcal524.5g2381.9g601.3g114.8g
Annoskoko puolitettuna3360g8666kcal262.3g1191g300.7g57.4g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238