Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g320g86kcal4.2g15.4g0.3g5.4g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Pirkka luomu tomaattimurska4000g1200kcal56g260g20g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g720g1584kcal165.6g7.2g100.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 800g1819kcal112g13.6g144g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Spagetti 560g1833kcal57.1g371.8g6.2g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13448g15143kcal799.6g1359.4g759.2g51.2g
Valittu annoskoko6724g7571kcal399.8g679.7g379.6g25.6g
Annoskoko puolitettuna3362g3786kcal199.9g339.9g189.8g12.8g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304