Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2000g555kcal23.8g81.2g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Punajuuri 320g123kcal3.2g22.1g0.6g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka300g246kcal10.2g57g3g3g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13448g4896kcal389.6g357.8g196.4g119g
Valittu annoskoko6724g2448kcal194.8g178.9g98.2g59.5g
Annoskoko puolitettuna3362g1224kcal97.4g89.5g49.1g29.8g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374