Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g44g13kcal0.4g1.8g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g146g51kcal2.3g10.1g0.1g2g
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1348g256kcal8.2g35.2g7.6g7.4g
Valittu annoskoko674g128kcal4.1g17.6g3.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna337g64kcal2.1g8.8g1.9g1.9g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671