Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g146g302kcal15.2g2.8g27.3g4.4g
Sipuli, tuore29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Selleri, annos 50g20g2.9kcal0.2g0.6g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 190g123kcal3g25g0.3g1.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.7g22kcal1g0.1g1.9g0g
Parsakaali, tuore, 257g67g20kcal3.1g1.3g0.2g1.1g
Kiinankaali raaka 100g67g12kcal1.1g1.5g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1348g1073kcal50g81g60.6g25.2g
Valittu annoskoko674g536kcal25g40.5g30.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna337g268kcal12.5g20.3g15.2g6.3g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062