Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 91g26kcal0.9g4.2g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Selleri, annos 50g42g5.9kcal0.4g1.3g0g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 65g11kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Pekoni rasvainen 39g148kcal4.7g0g14.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1348g635kcal28.2g30.2g43g11.2g
Valittu annoskoko674g318kcal14.1g15.1g21.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna337g159kcal7.1g7.6g10.8g2.8g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208