Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 1350g2118kcal154.8g68.7g136.6g0.9g
Vesi3150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1125g1463kcal33.8g22.5g146.3g1.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)675g101kcal4.1g20.3g1.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Ketsuppi, Felix180g162kcal1.8g37.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13464g9606kcal434.6g557.6g642.6g16.6g
Valittu annoskoko6732g4803kcal217.3g278.8g321.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna3366g2401kcal108.7g139.4g160.7g4.2g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609