Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2104g5891kcal399.7g0g462.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2224g778kcal35.6g153.5g2.2g31.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g2404g1923kcal264.5g69.7g69.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13464g17185kcal1399.6g446.4g1069.4g62.2g
Valittu annoskoko6732g8592kcal699.8g223.2g534.7g31.1g
Annoskoko puolitettuna3366g4296kcal349.9g111.6g267.4g15.6g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573