Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1200g156kcal13.4g11.8g2.4g14.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g800g160kcal4.8g30.4g2.4g48g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kurkku 800g87kcal4.5g11.2g0.8g5.6g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1480g2812kcal370g0g148g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1096g658kcal4.4g164.4g1.1g15.3g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13472g10516kcal1026.6g486.8g491.8g183g
Valittu annoskoko6736g5258kcal513.3g243.4g245.9g91.5g
Annoskoko puolitettuna3368g2629kcal256.7g121.7g123g45.8g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340