Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2500g500kcal15g87.5g7.5g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3500g4900kcal180.6g978.6g23.8g119g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13480g12979kcal413.2g2202.8g265.4g260g
Valittu annoskoko6740g6490kcal206.6g1101.4g132.7g130g
Annoskoko puolitettuna3370g3245kcal103.3g550.7g66.4g65g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889