Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1000g5371kcal9g7g600g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 510g2072kcal0g509.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1340kcal39.8g273.3g4.7g13.7g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g1120g3920kcal156.8g627.2g77.3g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g1600g528kcal16g102.4g16g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1600g1360kcal49.6g73.6g96g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13490g31018kcal654.4g3331.4g1678.2g27.6g
Valittu annoskoko6745g15509kcal327.2g1665.7g839.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna3372g7755kcal163.6g832.9g419.6g6.9g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618