Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)338g810kcal26.3g168.8g4.1g9.1g
Pesto (Pirkka)11g65kcal0.5g0.4g6.9g0.5g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g45g110kcal8.1g0.3g8.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g2085kcal73.2g360.4g40.8g27g
Valittu annoskoko675g1043kcal36.6g180.2g20.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna338g521kcal18.3g90.1g10.2g6.8g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484