Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g125g200kcal22.5g4.3g10.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 16g138kcal0g0g15.6g0g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.2g0.1g0.3g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g28g85kcal2.3g16g1.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g125g66kcal7.1g6.6g1.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g188g26kcal3.6g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1154kcal78.4g74.8g60.6g6.2g
Valittu annoskoko675g577kcal39.2g37.4g30.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna338g288kcal19.6g18.7g15.2g1.6g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171