Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale250g325kcal45g5.5g15.3g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras133g427kcal18.4g77.3g4.3g10.9g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 71g184kcal19.1g0g12g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)208g125kcal2.1g9.4g8.3g1.3g
Sinappi 13g16kcal0.5g1.8g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g2155kcal170.2g188g81.2g24.8g
Valittu annoskoko675g1077kcal85.1g94g40.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna338g539kcal42.6g47g20.3g6.2g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789